Інноваційна шпаклювальна гладь Śnieżka ACRYL-PUTZ® FS01 1 DAY FINISH, яка пришвидшує ремонтні роботи.

Група польських і українських спеціалістів працювали над розробкою нової шпаклівки ACRYL-PUTZ® FS01 1 DAY FINISH від відомого бренду Śnieżka ACRYL-PUTZ®. Cьогодні будівельні технології теж зазнають інноваційних змін, тому виникає потреба і запит майстрів у виробах, які пришвидшуватимуть виконання ремонтних робіт, матимуть відмінні технічні параметри й водночас забезпечать високу якість та ефективність кінцевого результату.

Міжнародна марка Śnieżka AKRYL-PUTZ®  ̶  добре  відома професійним майстрам, які довіряють її шпаклювальним гладям й грунтівкам, оскільки ними зручно й комфортно працювати, а декоративні покриття стін і стель на фінішному етапі мають відмінний привабливий вигляд. Враховуючи нинішні технологічні інноваційні рішення в будівельно-ремонтних роботах та відповідаючи на потреби професійних майстрів, які воліють швидко виконувати ремонти, а відповідно відбувається удосконалення сучасних будівельних матеріалів.

Тож Група «Śnieżka» і ТзОВ «СНЄЖКА-УКРАЇНА» впровадили на український ринок новітню співполімерну шпаклювальну гладь Śnieżka AKRYL-PUTZ® FS01 1 DAY FINISZ, яка у рази заощадить час майстрів на виконання усього процесу шпаклювальних робіт: нанесення виробу, його розпровадження та обробку. А особливість цієї шпаклівки у тому, що, працюючи нею, майстри зможуть досягати гладкості й рівності стін без пилу і надмірних зусиль лише за 1 день.  Адже обробку пошпакльованої поверхні можна здійснювати так званим мокрим методом, що позитивно впливатиме на робочий процес, бо уся робоча зона не буде вкриватися пилом й самі майстри не страждатимуть від забрудненого простору в інтер'єрі. Слід наголосити, застосовуючи метод нанесення «мокрим по мокрому», другий шар шпаклівки можна накладати, коли попередній вже став матовим і на дотик не прилипає до руки, а це приблизно через 40 хвилин. І це своєю чергою теж допомагає пришвидшити шпаклювання поверхонь і виконання ремонтних робіт. Підкреслимо, що після мокрої обробки шпаклювальна гладь ACRYL-PUTZ® FS01 1 DAY FINISH не потребує ґрунтування поверхонь, що теж зекономить час під час опоряджувальних робіт.  Відтак поверхні стін і стель стануть рівними і гладкими лише за 1 день.

Співполімерна формула, утворена різними мономерами, є основою цієї шпаклівки. Співполімер має покращені властивості порівняно з полімером, який синтезований з одного окремо взятого мономеру. Ця співполімерна формула впливає на пластичність і формування маси під час роботи, а після висихання підвищує параметри стійкості, створюючи міцний та довговічний шар на всій поверхні.

Новий виріб представлений у готовому вигляді, тому його під час використання лише достатньо добре перемішати і приступати до шпаклювання у спосіб, який найбільше до вподоби. Адже однією з важливих фішок шпаклювального виробу є те, що його можна наносити на поверхні стін, стель не тільки шпателем, але – і валиком, а також розпилювачем.

Варто додати, що виріб фасовано у відро овальної форми, яка спеціально пристосована для простого і зручного занурення валика у  шпаклювальну  гладь. Водночас шпаклівку рекомендують використовувати для з'єднання гіпсокартонних плит, застосовуючи армувальну стрічку, або здійснювати армування великих площ поверхні малярним флізеліном.

Тож шукайте на полицях і стелажах будівельних торгових точок України упакування інноваційної співполімерної шпаклювальної гладі ACRYL-PUTZ® FS01 1 DAY FINISH, за допомогою якої стіни стануть рівними і привабливими, а ремонт буде швидким і надійним!

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 5,0 - Кількість голосів: 2
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал